Naar Gambia met Travel2learn

In samenwerking met Stichting Learn2Learn organiseren wij (groeps) reizen naar Gambia. Met zes uur vliegen ben je al in deze bijzondere West-Afrikaanse republiek. Voor vrijwilligerswerk, studiereizen (stage) en iedereen die op zoek is naar een culturele en inspirerende vakantie.

Gambia ervaar je op z’n best door je over te geven aan het levensritme en de hartslag van het Afrikaanse continent. Door je verwachtingen los te laten, te genieten van wat zich aandient en kennis te maken met de vriendelijke bevolking en de rijkdom aan kleuren, geuren, geluiden, smaken en indrukken.
Je ervaart er de natuur, ontmoet de lokale bevolking en leert over hun cultuur. Je doet plekken aan waar zelden toeristen verschijnen. Je bent te gast in dorpen en op familie-erven waar je het dagelijks leven van de Gambianen van dichtbij meemaakt. Travel2Learn slaan een brug tussen jou en de lokale bevolking; zij vormen de verbindende schakel tussen culturen.

Je verblijft een week in een lodge in het dorpje Tanji. Deze lodge is centraal gelegen in het dorp waardoor je direct betrokken bent bij het dagelijks leven van de dorpelingen. Het verblijf biedt geen grote luxe, maar voldoende om op comfortabele wijze ‘back to basics’ te gaan. Je slaapt in een tweepersoonskamer met een eigen toilet en (koude) douche en voor het grootste deel van de dag speelt het leven zich buiten af.  Naast ontspannen en genieten van de zon zijn er activiteiten gepland zoals het bezoek aan een lokale school, het hospitaal, de markt, de visafslag en de mangrove in Lamin Lodge en natuurlijk het strand. Er is te allen tijde  ruimte voor het ontplooien van eigen activiteiten en ideeën die binnen de groep passen.

Wij maken je reis op maat en stemmen het reisprogramma af op je persoonlijke wensen en behoeften. Hoe dan ook: je bent altijd verzekerd van een unieke en onvergetelijke ervaring!

 

Klik op onderstaande link voor meer informatie;

Cultuurreis

Fotografiereis

Persoonlijke ontwikkeling reis

 

106 063

211