Foto’s zijn gemaakt en aangeboden door Ramon Philippo

Voorzitter
De functie van de voorzitter is het intern managen van de organisatie. De voorzitter leidt vergaderingen, maar kijkt ook naar de effectiviteit en efficiëntie van de organisatie, coördineert en zorgt dat de bestuurswerkzaamheden worden uitgevoerd.

Ruth de Ridder
Voorzitter

Creatief team
Het creatief team bedenkt, plant en regelt de nieuwe projecten van de theatergroepen. Vanaf het maken van een projectplan en een begroting tot het uitzetten van lijnen en uitvoeren van de plannen.

Laura Spreeuw
Bestuurslid creatief team

Marlies Verdonk
Teamlid

Edwine Ladru
Teamlid

Web/pr web team
Het web/pr team plaatst leuke en informatieve stukjes op de website en op Facebook. Het team is ook verantwoordelijk voor digitale activiteiten, het vormgeven van de flyers, de nieuwsbrief, posters, folders en de pr.

Activiteitenteam
Het activiteitenteam organiseert activiteiten die geld opbrengen, zoals het jaarlijkse benefiet, de bananendozen-actie, de nieuwsbrief, het zoeken van mogelijke fondswerf-activiteiten en meer.

Marlies Verdonk
Bestuurslid activiteiten team

Ria van der Post
Teamlid

Penningmeester
De penningmeester zorgt voor de financiële planning, administratie en verantwoording. Hij/zij houdt de kas bij, beheert de bankrekeningen en verricht en ontvangt betalingen. Daarnaast maakt de penningmeester het financieel jaarverslag en bewaakt de plannen van het bestuur aan de hand van de begroting.

Edwine Ladru
Penningmeester