Ik heb er heel veel zin in. Ik heb de afgelopen maanden heel wat geld binnen kunnen halen waar ik heel veel mee kan doen, en zeker ook heel veel kan betekenen daar. En daar ben ik super blij mee.

Ik wil ook iedereen super bedanken, die zijn sponsoring op wat voor manier dan ook heeft bijgedragen aan dit project.

Ik heb regelmatig contact via email met  de theatergroep. Ze kijken er erg naar uit dat ik kom, net als ik.  Ik heb met ze afgesproken dat ik zaterdag voor een maaltijd zal zorgen en dat iedereen uitgenodigd is zodat we elkaar kunnen leren kenen en het een en ander kunnen bespreken.

Ondertussen ben ik druk bezig met pakken, veel heb ik niet nodig. Veel muggen spul om te voorkomen dat ik malaria krijg. Nog even lenzen aangeschaft, leek mij daar wat handiger ipv dat mijn bril steeds van mij neus afglijd door de warmte. Mijn rijbewijs nog even om laten zetten bij de ANWB voor een internationaal rijbewijs. Verder alleen maar slippers en zo koel mogelijke kleren want het is er tussen de 30 en de 40 graden.

Ik zal hard aan het werk moeten om het doel te bereiken en daar heb ik heel veel zin in. Wat een uitdaging!!  Ik zal jullie de komende weken proberen ( ja, want je weet het nooit in Gambia met de elektra ☺) zoveel mogelijk op de hoogte te  houden. Ik probeer om de paar dagen een verslag op deze BLOG te zetten, zodat jullie kunnen volgen wat ik doe en hoe het gaat. Het volgende verslag komt vanuit Gambia…………….