Naar Gambia voor stage of studieres

In samenwerking met Stichting Learn2learn organiseren wij studiereizen naar Gambia. Een bijzonder land dat inmiddels bij een groeiend aantal bezoekers een onvergetelijke indruk heeft achtergelaten. Met zes uur vliegen ben je al in deze bijzondere West-Afrikaanse republiek.

Travel2Learn verzorgt indrukwekkende, duurzame, low-budget reizen naar het derde wereldland Gambia. Het biedt de mogelijkheid om onder vakkundige begeleiding, veilig kennis te maken met de altijd vriendelijke bevolking en hun cultuur en gebruiken.

De kracht van Travel2learn is dat wij samenwerken met de lokale bevolking, projecten en bedrijven. Hiermee leer je een totaal andere cultuur kennen en het leven van een geheel ander kant te ervaren. Hierdoor kunnen wij de kosten van de reis laag houden en helpen we tegelijkertijd de bevolking aan wat inkomsten.

Wat geven wij de studenten met onze reizen!

Wij stemmen samen met de school/docent het programma af,  wat betekent dat de studenten op hun eigen studiegebied kennis op doen en delen in deze totaal andere cultuur. Hierdoor ontwikkelen de studenten zich ook enorm op persoonlijk gebied.

Wat doet Travel2learn voor de school/docent.

Travel2learn neemt de begeleiding en organisatie voor de gehele studiereis uit handen van de school/docent. Aanmelding, boekingen van tickets en locaties tot het maken en begeleiden van het programma, alles wordt door Travel2learn geregeld.Wij begeleiden de reis in Gambia en zijn de verbindende schakel tussen de verschillende culturen. Samen met de school/docent maken we een programma op maat

Wat is het doel van de reis.

Het samenbrengen en verbinden van studenten uit Nederland en Gambia, met als doel elkaar te inspireren, van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen in ontwikkeling. Door samen te werken, samen te leven en samen te leren ontstaat wederzijds begrip, bewustzijn en inzicht in de ander en vooral ook jezelf.

Hoe ziet een reis eruit.

De reis duurt gemiddeld twee weken, waarbij je verblijft in een lodge in het dorpje Tanji. Deze lodge ligt centraal in het dorp, waardoor je direct betrokken bent bij het dagelijks leven van de dorpelingen. Het verblijf biedt geen grote luxe, maar voldoende om op comfortabele wijze ‘back to basics’ te gaan. Je slaapt in een tweepersoonskamer met een eigen toilet en (koude) douche. Voor het grootste deel van de dag speelt het leven zich buiten af. Er wordt in het programma ook altijd  een 5-daagse  binnenlandtrip opgenomen.

 

 

Voorbeeld reisprogramma

Door op zie voorbeeld reis te klikken kan je  een voorbeeld van een basisprogramma zien. Dit programma kan geheel aan de opleiding en wensen aangepast worden in overleg met u.

Kosten van een reis

Afhankelijk van het programma zal er een offerte gemaakt worden voor de reis, maar een richtprijs voor twee weken is tussen de €1100,- en €1400,- pp. Dit is inclusief en exclusief onderstaande.

(De prijs is onder voorbehoud zie reisvoorwaarde  Travel2learn 4b)

 

Wij organiseren de reizen inclusief:

 • Vliegticket + handbagage (maximaal 10 kilo)
 • Het betreft een tweepersoons kamer met (koude) douche, toilet en klamboe.
 • Ontbijt incl. koffie of thee
 • Diner excl. drankjes
 • Transportkosten van en naar luchthaven.
 • Gids / reisleiding/ programma naar wens

 

De reizen zijn exclusief:

 • Lunch (ongeveer €3,- per dag)
 • Drankjes
 • Zakgeld (denk aan een gemiddeld wekelijkse besteding €50,- en €150,- per week)
 • Inentingen/malariapillen
 • Reisverzekering