Reisaanbiedingen 2019/2020

De vertrek data zijn onder voorbehoud van de beschikbare vluchtdata. Meer informatie? Bekijk onze reisvoorwaarden.

Wil je je aanmelden voor een reis? Vul dan het aanmeldformulier in. Het aanmeldformulier is te vinden bij de onderstaande reisbeschrijvingen.

Informatieavond Gambia reizen.

Meerdere malen per jaar organiseren wij een informatieavond. Tijdens deze meeting wordt informatie over de reizen gegeven en worden alle vragen beantwoord. Aanmelden voor een informatieavond kan via info@travel2learn.nl of via 06-33941822 (WhatsApp). De volgende informatie avond is gepland mei 2020 om 19.30 uur bij Sportcomplex de Vosse in Hillegom.

Fotografie reis 

Combineer jouw culturele vakantie met je (nieuwe) hobby. Samen met fotografe Nicolette van Verbeek Fotografie vindt in november 2019 een speciale fotografiereis naar Gambia plaats. Iedere dag ga je op pad met een nieuwe opdracht. Je krijgt theorielessen die je toepast in de praktijk. ‘s Avonds zullen we de foto’s bekijken en beoordelen waardoor we inspiratie op zullen doen van elkaar. Gedurende een week leer je hoe je de het perfecte plaatje kunt maken van al het moois wat Gambia te bieden heeft. Een unieke ervaring!

Vertrek: van 26 november tot 3 december 2019  | Duur: 1 week | Prijs: € 1.175,00 | Zie voorbeeldreis| Aanmeldformulier 

 

 

Fotografie reis

Combineer jouw culturele vakantie met je (nieuwe) hobby. Samen met fotografe Nicolette van Verbeek Fotografie vindt in februari 2020 een speciale fotografiereis naar Gambia plaats. Iedere dag ga je op pad met een nieuwe opdracht. Je krijgt theorielessen die je toepast in de praktijk. ‘s Avonds zullen we de foto’s bekijken en beoordelen waardoor we inspiratie op zullen doen van elkaar. Gedurende een week leer je hoe je de het perfecte plaatje kunt maken van al het moois wat Gambia te bieden heeft. Een unieke ervaring!

Vertrek: 7 t/m 14 februari 2020 | Duur: 1 week | Prijs: € 1.175,00| Zie voorbeeldreisAanmeldformulier